Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: situat chiar pe plaja Cala Moreia est eun hotel ideal pentru o vacanta de neuitat pe malul Marii Mediterane. Hotelul este la 60 km de aeroportul din Palma de Mallorca. Plaja Sa Coma este la 500 metri de hotel iar plaja Cala Morlanda este la 1 km de hotel. Zona de baruri /restaurante - la aproximativ 250 metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24 ore, lift, restaurant cu SHO W cooking, piscina exterioara cu zona de relaxare, sezlonguri si umbrele la plaja, bar la piscina, conexiune internet wireless (contra-cost), camera pentru bagaje, inchiriere masini, nu este permis accesul cu animale de companie.


FACILITATI CAMERE: TOte camerele sunt echipate cu: aer conditionat, TV, baie cu dus, uscator de par si oglinda cosmetica, seif, unele camere au balcon sau terasa cu mobilier de exterior, pe jos au parchet.
Camerele front sea view double - au vedere spectaculoasa la golful Cala Moreia - Sa coma, capacitate maxima de 2 adulti si un copil pana la 15 ani, baia este cu cada si dus, exista conexiune internet wireless contra-cost, seif (contra-cost), telefon, aer conditionat/incalzire, TV LED.
Double Side Sea View - au vedere catre laguna la gura torentuui ce se varsa in mare formand un tarm dublu catre terasa hotelului si piscina. Double Urban dispun de aceleasi facilitati insa vederea lor insa este catre curtea interioara a hotelului.
Double Interior (Double Inside ) - dispun de aceleasi facilitati cu exceptia balconului. Aceste camere NU au balcon/ terasa si nici fereste care se pot deschide, ins schimb sunt foarte luminoase avand un perete intreg din geam cu vedere la curtea interioara a hotelului. Capacitatea lor este de maxim 2 adulti.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 euro
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 euro
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 euro
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 euro


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.