Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HSM REINA DEL MAR

de la
2129  1916 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.07.2024 - 27.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Parte din lantul hotelier Hoteles Saint Michel (HSM), Reina del Mar este un hotel de 3* situat in celebra statiune El Arenal din Mallorca. A fost construit in anul 1968 si renovat in 1999. La doar 200 de metri distanta de complex, exista numeroase baruri, restaurante si magazine.

Localizare
Hotelul Reina del Mar este situat la 300 m de plaja El Arenal, in statiunea Playa de Palma, la 11 km de centru orasului Palma si la 6 km de Aqualand, cel mai mare parc acvatic din Europa.

Distante
-> 6 km de de aeroport
-> 300 m de plaja
-> 11 km de centrul orasului Palma de Mallorca

Puncte de atractie
-> Orasul Palma de Mallorca
-> Parcul acvatic Aqualand
-> Viata de noapte din statiunea El Arenal

Atu-uri
-> Situat aproape de plaja
-> Statie de autobuz in apropiere

Facilitati hotel
Hotelul ofera piscina in aer liber cu sectiune pentru copii, terasa cu sezlonguri si umbrele, bar la piscina, restaurant, snack bar, camera pentru jocuri, seif (contra cost), serviciu de inchiriere masini, serviciu de curatatorie, doctor, acces Wi-fi in lobby gratuit, billiard si darts. De asemenea, in incinta complexului exista si o terasa de 450mp cu vedere la piscina exterioara, aflata in centru.
Zona de entertainment si relaxare cuprinde o piscina exterioara (cu sectiune speciala pentru copii), terasa amenajata cu sezlonguri si umbrele de soare, muzica disco de mai multe ori pe saptamana.
Plaja cu nisip se afla la 300 de metri distanta de hotel; in apropiere exista si o statie de autobuz, care ofera curse regulate in orasele din imprejurimi.

Dotari camere
Hotelul dispune de un numar de 180 de camere -18 single si 162 duble dispuse pe 9 etaje si mobilate practice cu TV prin satelit, telefon, acces wi-fi contra cost, aer conditionat si incalzire centrala, seif, baie private cu cabina de dus, balcon sau terasa cu vedere la piscina sau gradina. Curatenia in camera, prosoapele si lenjeria se schimba o data pe saptamana.
Reina del Mar are 180 de camere (18 single si 162 de camere duble), repartizate pe cele 9 etaje ale cladirii. De asemenea, in incinta complexului exista si o terasa de 450mp cu vedere la piscina exterioara, aflata in centru. Toate spatiile de cazare au aer conditionat (si incalzire centrala), baie privata cu cabina de dus, TV satelit, telefon, seif (contra cost), balcon sau terasa cu vedere la piscina sau gradina. Curatenia in camera, prosoapele si lenjeria se schimba o data pe saptamana.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.