Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Erato Hotel (CRETE)

de la
713  611 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.05.2024 - 13.05.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Locatie
Statiunea Gouves, la 15 km de Heraklion, la 18 km distanta de la aeroportul international "Nikos Kazantzakis" din Heraklion.
Recomandari
Hotel economic construit intr-un stil simplu, bar, piscina, acces la internet. Ofera o atmosfera calda si familiara.


Descriere camere
Total 31 de camere:  Singles (~16 mp), Doubles Comfort (~18 mp), Junior Suites 1-Bedroom 3 Ad (~42 mp), Junior Suites 1-Bedroom 4 Ad (~42 mp). Camerele au fost renovate in 2015.Facilitati camere: TV satelit, aer condiționat, duș, uscător de păr, acces gratuit la internet Wi-Fi, seif (contra cost) și balcon / terasă (cu excepția camerei single). Baby cot - pentru o taxă suplimentară.Single Pat simplu, fereastră.Double Comfort Pat dublu sau 2 paturi de o persoană. Pentru a treia persoana - pat single.Junior Suite 1-Bedroom 3 Ad Situate în clădirea anexă (50 m), renovate în 2018. Living cu bucătărie (aragaz cu 2 arzatoare, frigider, filtru de cafea, fierbator), 2 canapele, dormitor cu pat dublu.Junior Suite 1-Bedroom 4 Ad Situate în clădirea anexă (50 m), renovate în 2018. Living cu bucătărie (aragaz cu 2 arzatoare, frigider, filtru de cafea, ceainic electric), 2 canapele, dormitor cu pat dublu.Tipul de pat suplimentar - pat extensibil.Curățenie zilnică in camere, schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe săptămână.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.