Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALDEMAR CRETAN VILLAGE


Descriere

Descriere HOTEL ALDEMAR CRETAN VILLAGE:
Un resort extrem de primitor ce ofera oaspetilor sai o atmosfera calda si linistita, potrivita pentru o vacanta in familie. Complexul este inspirat de arhitectura autentica a unui sat tipic cretan oferind in acelasi timp confortul caracteristic lantului Aldemar. Recomandat familiilor cu copii.
Tip masa: all inclusive
Localizare HOTEL ALDEMAR CRETAN VILLAGE:
Hotelul este localizat pe plaja din Anissaras, la 3 km de Hersonissos si la 23 km de aeroportul din Heraklion.
Plaja:
HOTEL ALDEMAR CRETAN VILLAGE este situat pe o plaja de nisip si pietricele amenajata cu sezlonguri si umbrele (gratuite pentru oaspetii hotelului).
Dotari camere:
La ALDEMAR CRETAN VILLAGE camerele au vedere la mare sau la gradina si sunt dotate cu uscator de par, frigider, telefon, seif (contra cost ~ 18 EUR/saptamana), balcon / terasa, televizor, aer conditionat. Apartamentele sunt dotate cu mini bucatarie.
Facilitati HOTEL ALDEMAR CRETAN VILLAGE:
Complexul hotelier dispune de numeroase facilitati pentru petrecerea unui sejur memorabil: restaurant, taverna, bar, snack bar, baruri la piscina, club de noapte, piscine in aer liber, prosoape pentru plaja (cu plata unui depozit), 3 terenuri de tenis (lectii de tenis cu plata), tenis de masa, volei si fotbal pe plaja, minigolf, program de animatie, biliard (contra cost) , sporturi nautice, acces la centrul Royal Mare Thalasso SPA (cu plata), diving (contra cost), minimarket, magazin de bijuterii, magazin de suveniruri, spalatorie si uscatorie (contra cost), inchirieri masini, scutere si biciclete.
Facilitati copii HOTEL ALDEMAR CRETAN VILLAGE: mini-club Aldy pentru copii intre 4-12 ani (deschis intre orele 10:00-18:00), club pentru adolescenti 13-16 ani (deschis in perioada 01.07-15.09), loc de joaca, 3 piscine (dintre care una cu 1 tobogan de apa cu lungime de 75 m), sala de jocuri, programe de animatie precum si o sectiune separata in restaurant unde sa poata servi masa intr-un decor miniatural, sub supravegherea personalului hotelului, patuturi (la cerere), baby sitting (la cerere, contra cost).
Clasificare agentie: 4*superior
Web site: www.aldemarhotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.