Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zorbas Apartments (C)


Descriere

Descriere: Complexul format din 42 de studiouri si apartamente este situat in apropierea marii, in statiunea Georgioupolis. Un bun raport calitate - pret.Localizare: La 150 m de plaja, in centrul statiunii Georgioupolos, la 25 km de Rethymno si la 45 km de aeroportul din Chania.
Plaja: La 150 m se afla plaja de nisip cu intrare lina in mare. Sezlongurile si umbrelele sunt cu plata.
Dotari camere: Cele 42 de unitati de cazare sunt de 3 categorii: studiouri de 27 mp (max 2+1 pax), apartamente small de 32 mp (max 2+1 pax) si apartamente de 38 mp (max 2+2 pax) cu un dormitor si un living. Toate camerele sunt dotate cu aer contidionat (gratuit), wi-fi (gratuit), seif (cu plata, 2 euro/zi), televizor, mini bucatarie (plita electrica, fierbator de apa, frigider, masa cu scaune), uscator de par, balcon/terasa.
Facilitati hotel: acces wi-fi gratuit in toate zonele publice, mini biblioteca, restaurant-taverna (bufet si a la carte), bar cu terasa, piscina, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si cu plata pe plaja.
Facilitati pentru copii: piscina integrata in cea pentru adulti, patut bebelusi (la cerere, gratuit), scaune de masa (la cerere).
Pagina web: www.zorbashotel.gr
Nota informativa: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.