Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vantaris Corner

Descriere

Locatie
Coasta de nord a insulei, la 4 km de orașul stațiune Georgioupolis, la 45 km de aeroportul Chania, la 40 km de Chania, la 98 km de orașul Heraklion, la 18 km de Rethymno.Vantaris Corner face parte din lantul hotelier Vantaris iar Vantaris Beach se afla la 450 de metri distanță.
Recomandari
Un mic hotel economic si confortabil cu servicii de calitate. Oaspeții hotelului se pot bucura de toate serviciile hotelului Vantaris Beach (450 de metri).


Descriere camere
Un total de 21 camere: Single, Double Promo (~ 18 mp), Camere duble (~ 19 mp), Maisonettes (~ 31 mp).Facilitati camere: aer condiționat, TV (canale locale), telefon, mini-frigider, baie (cadă), uscător de păr, seif (contra cost), acces Wi-Fi (contra cost). balcon / terasă. Pătuț copil - pentru o taxă suplimentară.Cameră dublă Promo camera standard.Cameră dublă 2 paturi de o persoană alaturate.Maisonettes Cameră pe două nivele. La etajul inferior se află o canapea extensibilă, la ultimul etaj, fără o ușă, există un pat dublu.Tip de pat suplimentar:  pat standard / pat extensibil.Curățarea zilnică a camerelor, schimbarea lenjeriei și a prosoapelor - de 3 ori pe săptămână.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.