Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MONARQUE CENDRILLON

Descriere

LOCALIZARE: in zona rezidentiala si turistica, la 150 metri de plaja Las Gaviotas, la doar 20 de minute de mers cu masina de Aeroportul Malaga (30 km), orasul Marbella se afla la 35 km. Zona de baruri si restaurante se afla la doar 150 metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: Hotelul are 4 etaje, o capacitate de 56 camere, hotelul pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, piscina exterioara, bar la piscina, terasa cu vedere la coasta Malagai, restaurant cu bucatarie internationala si locala, parcare gratuita ( in limita locurilor disponibile), exchange, inchiriere masini, programe de animatie si activitati pentru adulti si copii, spectacole si muzica live seara, conexiune internet wireless gratuita.


FACILITATI CAMERE: Camerele sunt simple si confortabile, toate avand urmatoarele dotari: aer conditionat, balcon, TV prin satelit, mini bar, seif, baie cu cada, uscator de par.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.