Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prince Park

de la
2144  2037 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.06.2024 - 02.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Tip masa: pensiune completa
Localizare: Situat in frumoasul parc L`Aiguera din Benidorm, Hotelul Prince Park se află la 800 de metri de centrul vechi al orasului Benidorm. Strazile din jur sunt pline de magazine eai baruri. Terenul de golf Las Rejas se afla la doar 4 km. Aeroportul Alicante este la 58 km de statiunea Benidorm, iar cel din Valencia la 148 km.
Dotari camere: Camerele Hotelului Prince Park au un decor simplu eai luminos, precum eai pardoseala din gresie. Toate camerele ofera TV prin satelit, frigider, seif si aer conditionat. Baia moderna are uscator de par. Camere sunt cu balcon (cu exceptia camerelor single).
Facilitati hotel: Restaurantul tip bufet al hotelului serveeate diverse preparate internaeaionale. Cafee-barul eai lounge-ul au deschidere către o terasă frumoasă. Hotelul dispune de o sola de gimnastica si piscina cu terasa. WiFi este gratuit. Seara, Hotelul Prince Park organizează programe de divertisment, care includ muzică live, dans eai karaoke.
Facilitati pentru copii: Hotelul dispune de o piscina pentru copii.
Plaja: Plaja Levante se află la o plimbare de 15 minute de mers pe jos. Sezlongurile si umbrelutele sunt contra cost.
Pagina web: http://en.hotelprincepark.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.