Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel renovat complet ce ofera o atmosfera placuta pentru toti oaspetii, indiferent de scopul calatoriei. Royal Boutique are 123 de camere, 2 restaurante,2 baruri si 1 cafenea cu o superba priveliste asupra \'Insulei soricelului\' \'Mouse Island\' si a aeroportului.

Puncte de interes:
- Statiunea Sidari, Ibiza grecilor
- Paleokastritsa
- Palatul imparatesei Sissi, palatul Achileion
- Biserica Sf Spiridon si Piata Spianada
- Parcul si palatul Mon Repos
- Fortareata Angelokstro

Facilitati hotel:piscina cu apa de mare, piscina pentru copii cu apa de mare, un restaurant principal,un restaurant A la Carte ce serveste preparate din bucataria Italiana si Mediteraneana,1 bar la piscina, cafenea si snack bar,24 hrs receptie si room service (cu plata), Free WIFI , baby sitting (contra cost),seif (contra cost), mini bar (contra cost)

Dotari camere:aer conditionat individual, internet wifi gratuit, TV satellite, seif(contra cost), mini bar(contra cost),uscator de par, cosmetice, halate si papuci, balcon.

Homer&Mouse Island: Din Odiseea lui Homer stim ca Insula Corfu a fost ultima zona in care acesta a stationat.Potrivit mitologiei grecesti Mouse Island sau Pondikonissis este nava lui Ulise pe care Poseidon a transformat-o in insula, pentru a-l impiedica pe acesta sa se intoarca acasa in Itaca.Astazi insula este o atractie turistica si una dintre cele mai mari frumuseti care pot fi zarite din peninsula Kanoni.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie