Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VON RESORT GOLDEN BEACH HOTEL

Descriere

Hotelul Von Resort Golden Beach de 5 stele din statiunea Side face parte din renumitul lant hotelier Von Resort Hotels, fiind situat la 65 de km de Antalya, la 55 de km de aeroportul International din Antalya, la 17 km de Manavgat si la 12 km de Side. Hotelul Von Club Golden Beach se intinde pe o suprafata totala de 130,000 de metri patrati si dispune de unul din cele mai mari Aquaparkuri din Antalya.

Descriere:

Hotelul ecologic a fost distins cu "Steaua Verde" de catre Ministerul Turismului. Mini clubul, debarcaderul si aquaparkul ofer facilitati fascinante pentru o vacanta perfecta pentru toata familia

Localizare:

Hotelul este situat in regiunea Colakli, la 15 km distanta de Manavgat si la 55 km de aeroportul din Antalya. 

Website:

http://vonresort.com/tr/coast/

Facilitati hotel:

Plaja privata de nisip, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite. Pavilioanele la plaja sunt contra cost si necesita rezervare.  Von Resort Golden Coast dispune de restaurant principal, 3 restaurante a la carte, lobby bar, beach bar, pool bar, aquapark bar si Irish pub. Alte activitati din cadrul hotelului: darts, boccia, volei pe plaja, tenis, video game, bowling, gimnastica aerobic, tenis de masa, baie turceasca, sauna, sala de fitness, mini club.

Facilitati camere:

Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada, dus si uscator de par, sistem centralizat de aer conditionat (cu program in functie de conditiile meteo), telefon direct, mini bar, seif, mocheta, TV satelit si canale de muzica, balcon. Conexiunea la internet Wi-Fi este disponibila gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie