Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL DRAGON

de la
1180 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.05.2024 - 02.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este situat la 5 km de Side, 10 km de Manavgat si 48 km de aeroportul din Antalya. Hotelul a fost construit in anul 2008 si are o suprafata totala de 50.000 m2.
Cazare
Hotelul are 564 de camere, din care 403 camere superior standard, 14 camere junior suite, 104 camere familiale duplex, 35 camere familiale cu usa de conexiune, 3 camere King Suite si 5 camere pentru persoane cu dizabilitati; camerele sunt dispuse pe 6 nivele cu 9 lifturi la dispozitia turistilor. Toate camerele sunt pt nefumatori
Camerele superior land view au 40 mp,au vedere la gradina sau imprejurimi si sunt decorate modern: balcon, mocheta, canapea si fotoliu, minibar (reimprospatat zilnic cu apa, sucuri si bere), TV satelit, telefon direct, aer conditionat centralizat, seif electronic, baie cu cada, uscator de par, telefon in baie, pat pentru copii (la cerere).Halatele si papucii de baie sunt contra cost (la cerere). Curatenia in camera se face zilnic, prosoapele si lenjeria de pat sunt schimbate odata la 3 zile. Capacitate maxima 3 adulti si 1 copil.
Camerele superior sea side view au 40 mp, au vedere partiala la mare si sunt decorate modern: balcon, mocheta, canapea si fotoliu, minibar (reimprospatat zilnic cu apa, sucuri si bere), TV satelit, telefon direct, aer conditionat centralizat, seif electronic, baie cu cada, uscator de par, telefon in baie, pat pentru copii (la cerere).Halatele si papucii de baie sunt contra cost (la cerere). Curatenia in camera se face zilnic , prosoapele si lenjeria de pat sunt schimbate odata la 3 zile. Capacitate maxima 3 adulti si 1 copil.
Camerele superior sea view au 40 mp, au vedere directa la mare si sunt decorate modern: balcon, mocheta, canapea si fotoliu, minibar (reimprospatat zilnic cu apa, sucuri si bere), TV satelit, telefon direct, aer conditionat centralizat, seif electronic, baie cu cada, uscator de par, telefon in baie, pat pentru copii (la cerere).Halatele si papucii de baie sunt contra cost (la cerere). Curatenia in camera se face zilnic , prosoapele si lenjeria de pat sunt schimbate odata la 3 zile. Capacitate maxima 3 adulti si 1 copil.
Camerele Junior suite au 70 mp si sunt compuse dintr-un dormitor si un living, fiecare cu baie cu dus si wc, doar in dormitor se afla si un jacuzii. Toate camerele au balcon, mocheta, canapea si fotoliu, minibar (reimprospatat zilnic cu apa, sucuri si bere), TV satelit, telefon direct, telefon in baie, patut pt copii (la cerere) uscator de par, aer conditionat centralizat, seif electronic. Halatele si papuceii de baie sunt contra cost (la cerere). Curatenia in camera se face zilnic, prosoapele si lenjeria de pat sunt schimbate odata la 3 zile. Capacitate maxima 2 adulti si 1 copil. Camerele sunt cu vedere la mare.
Camere family ROH – duplex sau cu usa de conexiune.
Camerele familiale duplex ( 60 mp) – sunt pe doua nivele (cu scara interioara), fara usa intre ele, au 2 bai cu dus, uscator de par, telefon in baie, balcon, mocheta, aer conditionat centralizat, telefon direct, minibar (reimprospatat zilnic cu apa, sucuri si bere), seif electronic, TV satelit; sunt cu vedere la mare sau fara vedere la mare si pot gazdui minim 2 adulti si 2 copii si maxim 4 adulti.Halatele si papuceii de baie sunt contra cost (la cerere). Curatenia in camera se face zilnic, prosoapele si lenjeria de pat sunt schimbate odata la 3 zile
Camerele familiale cu usa de conexiune (60 mp) - au 2 dormitoare cu usa de conexiune, 1 baie, uscator de par, telefon in baie, balcon, mocheta, aer conditionat centralizat, telefon direct, minibar (reimprospatat zilnic cu apa, sucuri si bere), seif electronic, TV satelit; sunt cu vedere partiala la mare sau fara vedere la mare si au o capacitate de minim 2 adulti si 2 copii si maxim 4 adulti. Halatele si papuceii de baie sunt contra cost (la cerere). Curatenia in camera se face zilnic, prosoapele si lenjeria de pat sunt schimbate odata la 3 zile.
Nefiind un pret specific pentru fiecare tip de family repartizarea se va face la receptie.
Camerele King suite(100 mp) - au 2 dormitoare si un living, un dormitor cu pat dublu si baie cu jacuzzi si o camera cu 2 paturi twin cu baie cu dus. Toate camerele au balcon, mocheta, canapea si fotoliu, minibar (reimprospatat zilnic cu apa, sucuri si bere), TV satelit, telefon direct, telefon in baie, uscator de par, aer conditionat centralizat, seif electronic si au o capacitate de minim 2 adulti si 2 copii si maxim 4 adulti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.