Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel a fost construit in 2014 si se intinde pe o suprafata totala de 18.000 mp, fiind format dintr-o cladire principala de 7 etaje. Acesta are camere speciale pentru persoane cu dizabilitati, apartamente pentru familii, dar si camere standard pentru cupluri.

Descriere

Hotel a fost construit în 2014. Resortul se intinde pe o suprafață totală de 18.000 mp și este format dintr-o clădire principală de 7 etaje.

Localizare

Hotelul Long Beach Harmony este situat la 50 m de plaja sa privată, 20 km de Alanya și 90 km de aeroportul din Antalya.

Website

https://www.longbeach.com.tr/harmony/index.asp

Facilitati hotel

Hotelul dispune de: restaurant principal, 2 restaurante a la carte, 6 baruri, 5 piscine cu 8 tobogane de apa, Aqua Park, o piscina interioara, centru Spa, sala de fitness, cinema, cabinet medical (contra cost), spalatorie (contra cost), Wi-fi gratuit, plaja privata.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate modern cu: baie cu dus, uscator de par, TV prin satelit, telefon, seif, aer conditionat, balcon, internet wireless gratuit, mini-bar, room service (contra cost). Camerele sunt impartite in felul urmator: 175 standard, 20 pool rooms cu o camera, 37 family rooms cu doua camere, 9 suite rooms cu doua camere. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie