Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul a fost construit in anul 2014.

Descriere

Suprafata totala este de 18.000 mp.

Localizare

Hotelul este situat in regiunea Goynuk, la 40 km de aeroportul din Antalya si la 8 km de statiunea Kemer.

Website

https://www.karmirhotel.com/

Facilitati hotel

Ultra all inclusive - servicii de masa si bauturi 24h - tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dupa amiaza, ceai, cafea, cina, gustari noaptea tarziu, toate bauturile alcoolice si racoritoare locale si standard din import, suc proaspat de portocale numai la micul dejun, bar la plaja intre orele 10.00-18.00. Nu sunt incluse in concept: bauturile premium din import, vinurile speciale, vinurile imbuteliate, sucurile din fructe proaspete, restaurantele A'la Carte cu rezervare in prealabil, room service. 
Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurant A'la Carte - Amethyst - preparate din bucataria italiana, Rubi - preparate din bucataria turceasca, lobby bar, bar la piscina si pe plaja, cafenea turceasca si disco bar. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie, rent a car, salon de coafura, centru comercial, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator. Accesul la internet Wi-Fi in zona de lobby este gratuit.
Plaja: Hotelul are plaja privata cu nisip si pietris, la o distanta de 100m (se traverseaza un drum), sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite. Pavilioanele private la piscina sunt contra cost.
Sport si divertisment: piscine de exterior si interior pentru adulti, piscina exterioara pentru copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, teren de tenis, mini fotbal, tenis de masa. Contra cost: nocturna pentru terenul de tenis, masaj, biliard, sporturi nautice.
Se organizeaza programe de divertisment, concursuri in timpul zilei, spectacole seara; Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04-12 ani.

Facilitati camere

Hotelul are un numar total de 297 camere repartizate in 3 cladiri: camere Standard (23mp, un dormitor cu pat matrimonial sau doua paturi twin + sofa, o baie, max.2+1pax), camere Family (34mp, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max.4pax), camere Junior suit (40mp, un dormitor cu spatiu de relaxare, o baie, balcon spatios, max.2+1chd), King Suit (51mp, o camera spatioasa cu spatiu de relaxare, max.2pax), Karmir suits (63mp, camera spatioasa cu spatiu de relaxare, o baie, max.2pax). Toate camerele au baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de vreme, podea laminata, telefon direct, mini bar (numai cu apa la sosire), seif, TV prin satelit, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie