Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GURAL PREMIER BELEK

de la
2704  1877 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.04.2024 - 03.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Gural Premier Belek a fost construit in stilul arhitectural traditional turcesc pe o suprafata de 130.000 m2 si a fost renovat in 2014. Hotelul Gural Premier Belek este situat la 35 km de aeroport, la 45 km de centrul orasului Antalya si la 1 km de statiunea Belek, pe malul marii.

LOCALIZARE
Hotelul Gural Premier Belek este situat la 35 km de aeroport, la 45 km de centrul orasului Antalya si la 1 km de statiunea Belek, pe malul marii.

FACILITATI HOTEL
Gural Premier Belek a fost construit in stilul arhitectural traditional turcesc pe o suprafata de 130.000 m2 si a fost renovat in 2014. Acesta dispune de un restaurant principal, baruri, piscine exterioare, Aqua-park , cabinet medical, centru SPA & Wellness, lant de magazine, spalatorie, baie turceasca, sauna, sala de fitness, aerobic, volei pe plaja, baschet, fotbal pe plaja, darts, program de animatie, discoteca, internet Wi-Fi, masaj, terenuri de tenis, lectii de tenis , biliard, sporturi nautice, piscina si loc de joaca pentru copii, mini-club, lunapark. Plaja este proprie cu nisip fin.

FACILITATI CAMERE
Hotelul ofera mai multe tipuri de camere: 266 deluxe (32-37m2) , 108 deluxe family (55-63m2), 52 deluxe superior suite (64-66m2) , 62 deluxe superior family suite (90-100m2) si premier pool residence cu unul sau doua dormitoare. Camerele deluxe ofera parchet, televizor LCD, coneziune wireless gratuita, telefon in camera si baie, seif, aer conditionat, meniu de perne, minibar, set pentru ceai si cafea, baie/cada cu jacuzzi, uscator de par si balcon.

SPORT & DIVERTISMENT
Echipa de animatori a hotelului ofera spectacole de dans si muzical-uri renumite, toate puse in scena pentru distractia oaspetilor sai. Pentru iubitorii de sport sunt puse la dispozitie 8 terenuri de tenis, lectii de tenis, volei pe plaja, centru fitness, tenis de masa, lectii de yoga, lectii de fitness si dans, darts, boccacia, aerobic, pilates, gimnastica acvatica, rodeo, sumo wrestling , sporturi de apa si lectii pentru : surf, navigare, catamaran, ski pe apa etc.Aquapark-ul este unul dintre cele mai mari din regiune si este construit pe 15.000 m2si are urmatoarele facilitati: 5 piscine, 8 tobogane pentru adulti, 7 tobogane pentru copii de mai multe varste si o piscina cu nisip speciala pentru infanti.

DRINKS & FOOD
Resort-ul pune la dispozitia clientilor restaurant principal si restaurante a-la-carte precum si o patiserie si 7 baruri.

FACILITATI COPII
Cei mici se vor bucura de un HappyLand Club (0-17 ani) unde copii pot sta de la ora 10:00 la 23:00 sub supraveghere profesionala unde se pot juca in camere interioare si exterioare pline cu jucarii si jocuri, se vor distra la locul de joaca special pentru copii, la piscina , piscina cu nisip, piscina cu valuri dar si la toboganele de apa speciale pentru cei mici sau la mini disco.

SPA & WELLNESS
Hotelul dispune de un Spa Wellness ce ofera hamam, sauna, mai multe tipuri de masaj, coafor, centru de sanatate si salon de frumusete toate menite pentru relaxarea deplina a clientilor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.