Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VIKING GARDEN HOTEL & SPA (EX. GARDEN RESORT BERGAMOT HOTEL)

Descriere

Construit in anul 2006 (Main Building), in anul 2008 (Garden Building), suprafata totala este de 12.000 mp + 6 000 mp, care reprezinta teritoriul zonei de relaxare.

Descriere

Ultima renovare a avut loc in anul 2017.

lo

Hotelul este situat la 55 km de aeroportul din Antalya, la 1 km de centrul orasului Kemer si la 1 km fata de plaja proprie.

Facilitati hotel

Hotelul are o cladire principala cu 3 nivele si o cladire cu 3 nivele in gradina: - 214 standard room (4 camere pentru persoane cu dizabilitati, unele camere sunt cu pat supraetajat, max. 2+2 pers., 22-26 m2); - 18 family room cu 2 camere (2 dormitoare cu usa, max. 4 pers., 26 mp).Plaja: proprie, cu nisip si pietris.

Facilitati camere

Camerele beneficiaza de: baie cu cada, foehn, aer conditionat individual, televizor, telefon, minibar (apa, suc – in ziua cazarii, gratuit), seif (contra cost), pardoseala – parchet laminat sau gresie, balcon, curatenie in camera – zilnic, schimbarea lenjeriei – de 3 ori/saptamana.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie