Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Construit in anul 2008, suprafata totala a hotelului este de 1.700 mp

Descriere

Hotelul este compus dintr-o cladire cu 4 nivele.

Localizare

Hotelul se afla in centrul orasului Kemer, la 60km fata de aeroportul din Antalya.

Categorie

4*

Tip masa

All inclusive

Website

http://www.erkalresort.com/

Facilitati hotel

All inclusive - tip bufet pentru micul dejun, pranz, cina, bauturi locale alcoolice (vinul casei, vodka,bere, gin) si racoritoare intre orele 10.00-22.00. Nu sunt incluse: toate bauturile din import, toate bauturile imbuteliate, cafeaua turceasca, room service, sucurile naturale din fructe, snack bar pe plaja.

Facilitati: Restaurant principal tip bufet,bar in lobby. Contra cost: servicii medicale, spalatorie, coafor, telefon, fax, internet, jocuri pe computer, rent a car. Conexiuena la internet WI-FI in Lobby este disponibila contra cost.

Plaja: Hotelul are plaja privata cu pietris, la o distanta de 600m si face parte din plaja publica, sezlonguri si umbrele de plaja gratuite. Prosoapele de plaja sunt contra cost.

Sport si divertisment: Piscina exterioara pentru adulti si copii, tenis de masa, sala fitness. Contra cost: Sauna, baie turceasca, sporturi nautice, masaj.

Facilitati camere

Hotelul are un numar total de 80 camere: standard (21 mp, un dormitor, o baie, max.2+1pax), camere family cu paturi suprapuse (un dormitor cu pat matrimonial + paturi suprapuse pentru copii, o baie, max.2+2pax). toate camerele au baie privata cu cabina de dus, uscator de par, aer conditionat split, telefon direct, mini bar (gol), seif (contra cost), TV prin satelit, podea ceramica, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie