Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EFTALIA VILLAGE

de la
858 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.10.2024 - 09.11.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotelul Eftalia Village este situat la 18 km de statiunea Alanya, la 4 km distanta de Konakli, la aprox. 100 km de aeroport din Antalya., la 100 m de plaja



Capacitate: Complexul este format din 3 cladiri principale si 10 corpuri secundare, pe o suprafata de 37.700 mp, oferind o serie de servicii si facilitati atat pentru familiile cu copii cat si pentru tineri. Complexul dispune de 372 de camere dintre care 167 de camere standard, 43 de camere suite, 110 camere family cu 2 dormitoare, 48 de camere family cu 3 dormitoare si 4 camere pentru persoane cu dizabilitati.


Facilitati Hotel: In complex exista o piscina mare, principala, alte 2 piscine si o piscina cu 3 tobogane de apa, 4 restaurante (restaurant principal, restaurant A la Carte, Snack Restaurant, si restaurantul de pe plaja), 4 baruri (la piscina, snack, relaxare si plaja). Sezlongurile de la piscina, prosoapele si umbrelele, precum si cabinele de dus si dressing sunt disponibile gratuit. Centru SPA ce consta intr-o sauna, baie turceasca, piscina si o camera de relaxare mare. Medic, salon de cosmetica, masaj, jacuzzi, tatuaj&piercing studio, coafor, telefon, fax, xerox, spalatorie, sporturi nautice motorizate, fotografie, magazin alimentar mini, magazin de cadouri, articole de bijuterie & magazin de ceasuri, inchirieri auto, Internet Cafe, TV si sala de lectura, sala de conferinta, programe de animatie + muzica live, mini club pt copii ( 4- 12 ani )





Plaja la 100 m peste drum (se ajunge prin tunel sau pasaj) si este cu nisip si pietricele. piscinele exterioare sunt la capatul complexului, are si piscina interioara.


Facilitati camere: baie cu cada /dus, uscator de par, uscator de par, minibar, TV-Satelit, telefon direct, aer conditionat si balcon.



Pentru detalii va rugam sa accesati:


http://agentii.eurosite.ro/doc_descrieri/EFTALIA_VILLAGE_HOTEL.docx


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.