Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL FLORA BEACH RESORT

Descriere

Construit in anul 1997, ultima renovare a avut loc in anul 2010. Suprafata totala este de 53.000 mp.

Descriere

Construit in anul 1997, ultima renovare a avut loc in anul 2010. Suprafata totala este de 53.000 mp.

Localizare

Hotelul este situat in regiunea Beldibi, la 25 km de Antalya, 17 km de Kemer si 35 km de aeroportul din Antalya.

Website

https://www.crystalhotels.com.tr/en-US/

Facilitati hotel

Ultimate All Inclusive- servicii de masa si bauturi 24 ore - tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dimineata si dupa amiaza, la pranz, gustari tarzii seara, toate bauturile alcoolice si racoritoare locale si standard de import, restaurante A'la Carte cu rezervare in prealabil (copiii sub 7 ani nu au acces) si o singura data pe sejur, mini-bar alimentat zilnic cu bauturi racoritoare si apa, inghetata in intervalul orar 16.00-18.00. Nu sunt incluse in concept: bauturile de lux din import, bauturile imbuteliate, vinurile speciale, narghilea, sucurile naturale de fructe, narghilea, bauturile energizante, tigarile, bauturile din import intre orele 01.00-10.00, restaurantul A'la Carte Starfish, room service. 
FACILITATI: Restaurant principal Aspendos, restaurante A'la Carte: Starfish (specific pescaresc), Azure (specific mediteranean), Flora (barbeque), La Festa (specific mexican), Ottoman (turcesc), baruri pe teritoriul hotelului, Disco club. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie si uscatorie,telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, coafor, centru comercial, rent a car. Conexiune Wi-fi este disponibila gratuit in loby in limita 56Kbps.
PLAJA: Hotelul are plaja privata, cu nisip si pietricele, doua pontoane: sezlonguri, umbrele de soare si prosoape de plaja gratuite.
SPORT SI DIVERTISMENT: Piscina exterioara pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, gimnastica, terenuri de tenis, volei, baschet, tenis de masa, volei pe plaja. Contra cost: sporturi nautice, masaj, centru SPA, scoala scufundari, nocturna si echipamente pentru terenurile de tenis, bowling si biliard.
Se organizeaza programe de divertisment si competitii pe parcursul zilei, seara spectacole. Programe speciale pentru copii cu varste cuprinse intre 04-12 ani in Mini-Club Crispy Kids World.

Facilitati camere

Hotelul are numar total de 521 camere localizate in bungalow-uri a cate 3 etaje: camere standard incluzand si 6 camere pentru persoane cu dizabilitati (19mp, un dormitor, o baie, max 2 pax, nu exista spatiu pentru baby cot), camere standard Big (21-26mp, un dormitor, o baie, max 3 pax), camere standard cu paturi suprapuse (26mp, un dormitor cu pat matrimonial si paturi suprapuse, max 2+2pax), camere family (37mp, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max 4pax), camere family cu paturi suprapuse (37mp, doua dormitoare, un dormitor cu pat matrimonial si intr-un dormitor paturi suprapuse, usa intre camere, o baie, max 2+3pax). Toate camerele sunt dotate cu baie privata cu cabina de dus si uscator de par, aer conditionat split, telefon direct, mini bar (bauturi racoritoare realimentat zilnic), seif, LCD TV prin satelit si canale de muzica, balcon sau terasa, parchet laminat, conexiunea internet WI-FI este disponibila gratuit in anumite camere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie