Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB ASTERIA BELEK

de la
2353  2071 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.05.2024 - 01.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Asteria Club Belek este situat pe malul marii la 24 km de aeroportul orasului Antalya, 33 km de centrul orasului Antalya si 10 km de localitatea Belek.
CAZARE
Hotelul are un numar total de 600 camere aplasate in cele 20 vile cu 2 sau 3 etaje. Cladirile nu au in dotare lift. Nu sunt acceptate animale de companie.

Toate camerele au balcon vedere la gradina si sunt dotate cu aer conditionat, TV LCD prin satelit, minibar, uscator de par, seif, papuci. Halatul este contra cost. In lobby si la piscine aveti acces gratuit la WI-FI. Parcarea este gratuita.
Camere economic: sunt dotate ca si camerele standard insa pot fi situate la parter sau in anumite zone ale hotelului care sa le dezavantajeze fata de camerele standard.

Camere standard: sunt 388 camere (6 camere pentru persoanele cu dizabilitati), au 24 mp, pentru o capacitate de minim 1 adult si maximum 2 adulti+1 copil sau 3 adulti.
Sunt dotate cu pat matrimonial sau doua paturi twin, balcon sau terasa, baie cu dus, seif digital gratuit, telefon direct, TV LCD satelit, minibar, gresie, halat (cu plata), papuci, uscator de par, aer conditionat centralizat, curatenie in camera in fiecare zi, asternuturile si prosoapele se schimba de 3 ori pe saptamana.

Camere family bunk bed: sunt 126 camere cu paturi supraetajate, au 24 mp. Capacitate cazare minim 2 adulti si maximum 2 adulti si 2 copii.
Sunt dotate cu un pat matrimonial si 2 paturi twin suprapuse, balcon sau terasa, baie cu dus, seif digital gratuit, telefon direct, TV LCD satelit, minibar, gresie, halat (cu plata), papuci, uscator de par, aer conditionat centralizat, curatenie in camera in fiecare zi, asternuturile si prosoapele se schimba de 3 ori pe saptamana.

Camere suite family: sunt 86 camere, au 46 mp, sunt formate din doua camera cu usa de legatura intre ele, se pot caza minim 3 adulti, maximum 3 adulti si 2 copii, 2 adulti si 3 copii, 4 adulti si 1 copil.
Au un pat matrimonial si o canapea, balcon sau terasa, baie, seif digital gratuit, telefon direct, TV LCD satelit, minibar, gresie, halat (cu plata), papuci, uscator de par, aer conditionat centralizat, curatenie in camera in fiecare zi, asternuturile si prosoapele se schimba de 3 ori pe saptamana.
SERVICII
High Class All Inclusive
FACILITATI
Restaurantul principal are o capacitate de 650 de locuri in interior si 500 de locuri pe terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.