Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MPM BLUE PEARL

   Sunny Beach, Bulgaria

de la
468 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.06.2024 - 11.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotelul este situat pe plaja, aproape de centrul statiunii.

Capacitate : 17 camere duble, toate cu vedere la strada, 58 de apartamente cu 1 dormitor si 14 apartamente cu 2 dormitoare.

Facilitati Hotel: restaurant principal cu vedere la mare, snack bar, lobby bar,bar pe plaja. piscina exterioara cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrelute pe plaja din fata hoteluluui, mini club, spectacole, seri tematice, programe de sport si animatie pt adulti si copii in timpul zilei, parcare tip garaj ( contra cost ), wireless - gratuit in zonele publice ale hotelului, accesul la fitness, exchange, biliard, masa si SPA ( contra cost ), check in la 14:00 / check out la 12:00 ( cu bratara ), seif la receptive - contra cost; early check in si late check out - contra- cost la fata locului in functie de disponbilitate, wireless gratuit la lobby.

Info parcare: parcarea este contra-cost : 20 leva/masina/zi si se achita la hotel, nu se poate rezerva/garanta din agentie.

Facilitati camere: camere duble sunt dotate cu pat matrimonial sau 2 paturi twin si canapea etxensibila (potrivita pt 1 copil sau un adult ), minibar, TV, telefon, aer conditionat, baie cu cabina de dus si uscator de par, pardoseala, acces gratuit la internet prin cablu.

All Inclusive:

Mic dejun la restaurant: 07:30 -10:30

- mic dejun bufet incluzand o mare varietate de mancaruri calde si reci, sucuri, cafea,ceai, produse din cereale integrale, show cooking;

Mic dejun tarziu la restaurant: 10:30 -12:00

- mic dejun continental , varietate de gustari reci, bauturi calde, sucuri.

Pranz la restaurant: 12:00 -14:00

- bufet cu produse locale, salate, supe, feluri principale gustoase si garnituri, deserturi usoare si fructe proaspete, show cooking;

Gustari usoare si ceai dupa amiaza la barul de la piscina:

- gustari rapide cum ar fi: pizza, o selectie de sandwichuri, burgeri, cartofi prajiti, salate, friptura, fructe proaspete si dulciuri usoare, inghetata, sucuri si bauturi non alcoolice 12:00 -15:00;

- sanwichuri, bauturi reci si calde, patiserie asortata si inghetata :15:00 -18:00;

Cina la restaurant:

- 18:00 -19:00 si 20:00 -21:30 - dress code- domnii sunt rugati sa nu poate slapi si short in timpul pranzului / cinei; haine casual in toate zonele publice ale hotelului dupa ora 18:00;

- bufet variat incluzand o gama larga de aparitive, feluri principale si deserturi, 2 seri tematice/ saptamana, show cooking, bere, suc, vin la draft.

Gustari la miezul noptii :21:30 -24:00- sandwichuri, burgeri, cartofi prajiti, paste, pizza, fructe proaspete si salate, sucuri si bauturi non alcoolice;

Bauturi: bauturi nelimitate locale bulgaresti si de import, cocktailuri, sucuri, apa, cafea, ceai si sampanie la Lobby Bar : 10:00 -24:00 si barul de la piscina: 10:00 a 18:00.

Sport si activitati:

- accesul la piscina exterioara cu terasa spatioasa, fitness, mese de tennis, volei pe plaja, boccia, darts, sezlonguri, prosoape si umbrelute la piscina si o reducere de 50% pentru cele de pe plaja din fata hotelului.

- programe de animatie de 6 ori/saptamana; muzica live, amfiteatru.

Pentru copii:

- activitati zilnice de 6 ori/saptamana, mini disco, club pentru copii 4- 12 ani sectiune de piscina pentru copii in cadrul piscinei principale; acces la internet wireles in lobby bar si acces la internet prin cablu in camere.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.