Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
631  474 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.06.2024 - 30.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Marvel, renovat complet pentru sezonul 2024 atat camerele, cat si restaurantele, este unul dintre hotelurile situate in partea de nord a statiunii Sunny Beach, la 150 m de plaja si la 2 km de centrul statiunii. Conditiile de cazare all inclusive, proximitatea plajei, multiplele facilitati de relaxare si de distractie fac din hotelul Marvel un loc foarte apreciat de turisti. Este una dintre ofertele de vacanta populare pentru petrecere unui sejur reusit pe litoralul bulgaresc.

Amplasare:
Hotel Marvel este situat la 5 km de orasul vechi Nessebar, la 40 km de orasul Burgas si la 23 km de aeroportul Letisthe Burgas. Se afla la 150 m de plaja si la 1,5 km de centrul statiunii Sunny Beach (hotel Kuban) avand in extremitatea nordica statiunea Elenite, iar in extremitatea sudica la 20 km Lacul Pomorie. Este amplasat la 1,6 km de parcul acvatic ActionPark Sunny Beach, la 1 km de Royal Beach Mall, la 6 km de AquaParadise si la 15 km de Capul Emine.

Cazare:
Hotel Marvel consta intr-o cladire cu 10 etaje deservita de 4 lifturi si dispune de 323 camere duble, 16 studiouri si 21 de apartamente cu un dormitor.
Toate camerele dispun de aer conditionat centralizat, tv cablu, mini frigider, telefon, wi-fi, pat suplimentar (canapea), mocheta, baie, uscator de par, balcon mobilat,

Tipuri de camera:
Camera dubla standard (aprox 35mp) dispune de doua paturi separate si o canapea. Vedere la parc, piscina sau la mare. Capacitate maxim acceptata 3 adulti sau 2 si 2 copii (0-10.99 ani)
Studio (aprox 53 mp) dispune de doua paturi separate si doua paturi suplimentare (canapea). Vedere la gradina. Capacitate maxim acceptata 3 adulti si un copil.
Apartament vedere la mare (aprox 65 mp) dispune de doua paturi normale si doua paturi suplimentare (canapea). Capacitate maxim acceptata 3 adulti
si un copil.

Facilitati/servicii:
Piscina exterioara cu sectiune pentru copii, piscina interioara, jacuzzi, masaj, sauna, solar, receptie 24h, centru medical, magazin de suveniruri, supermarket, schimb valutar, seif, sala de conferinte.

Activitati:
Programe de animatie, darts, gimnastica aerobica, aerobic acvatic, polo pe apa, Zumba, spectacole de seara, sporturi nautice la plaja.(contra cost), meniu vegetarian

Catering:
2 restaurante all inclusive (Bendida si Ambrozia), lobby bar (contra cost), bar la piscina si bar Snack (all inclusive), meniu vegetarian pentru prânz și cină (paste, tocană de legume, risotto, cartofi prăjiți și fructe de mare)

Pentru copii:
Piscina pentru copii, mini club (4-12 ani), Mini-disco de la 20:00 la 20:30, animatie pentru copii (de 6 ori pe saptamana, gratuit), patut (gratuit, la cerere), scaune inalte in restaurant (gratuit), meniu copii

Parcare:
* Există o zonă publică plătită, nepăzită, lângă Hotelul Marvel, contra cost (20 leva/zi)

Plaja:
Publica, 2 sezlonguri si 1 umbrela / camera - incluse

Informatii suplimentare:
Animalele de companie (pana in 5 kg) sunt acceptate la cerere, contra cost (aproximativ 5 euro/zi).
Hotelul isi rezerva dreptul de a efectua modificari asupra serviciilor pe parcursul sezonului, fara o notificare in prealabil.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie