Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JOYA PARK

   Nisipurile De Aur, Bulgaria


Descriere

LOCALIZARE: hotelul se afla la 350 metri distanta fata de plajam, la 150 de metri de statia de autobuz (linia Varna - Albena ) la 23 km de aeroportul Varna, si este deschis in anul 2006.

CAPACITATE: 50 de camere sin care 15 apartamente cu 1 dormitor si 3 apartamente cu 2 dormitoare.

FACILITATI HOTEL: hotelul Joya Park dispune de 6 etaje, 2 lifturi, piscina, piscina pentru copii, restaurant, bar, biliard, tenis de masa, coafor, salon de infrumusetare, fitness, sauna, jacuzzi, masaj, loc de joaca pentru copii, room service, magazin, birou de schimb valutar, seif, lift, rent a car, parcare (contra cost, in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva din agentie),Wi-fi gratuit in lobby bar, bancomat, sala de conferinte. Este permis accesul cu animale de companie - contra -cost.

FACILITATI CAMERE: camerele au parchet /pardoseala, baie cu cada/dus, uscator de par, balcon cu vedere la mare /parc, aer conditionat, mini bar, telefon, TV prin cablu, internet. Apartamentele sunt mai spatioase, au parchet /pardoseala, living cu canapea si fotolii, bucatarie, mini bar sau frigider, unul sau 2 dormitoare separate , baie cu cada si uscator de par, balcon cu vedere la mare /parc, aer consitionat, telefon, TV prin cablu, internet wireless (contra cost )

Info parcare: parcarea este in limita locurilor disponile , contra-cost : 10 leva /masina /zi , se achita la receptive si nu se poate rezerva /garanta din agentie!


GRATUIT: Accesul la piscina, umbrele si sezlonguri la piscina

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.