Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELENA

   Nisipurile De Aur, Bulgaria

de la
291  251 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.05.2024 - 30.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Elena a fost contruit in anul 2004 si este situat in partea de sud a statiunii Nisipurile de Aur, la 300 m de plaja, renovat in 2009.





CAPACITATE: Hotelul dispune de 176 de camere duble ( cu capacitate de 2 adulti + 2 copii ), 17 studio-uri ( capacitate 3 adulti + 2 copii ) cu vedere la parc sau la mare.


FACILITATI CAMERE: Camerele duble au cam 13 mp, balcon, aer conditionat/incalzire, Tv prin satelit, minibar ( umplerea contra-cost), telefon cu linie directa, seif, 2 paturi twin, baie cu cabina de dus, ventilatie, uscator de par, vedere la mare sau la parc. Studio-urile au cam 40 mp, vedere la mare, 3 paturi normale, baie cu cada, aceleasi facilitati ca si camera dubla.


FACILITATI HOTEL: restaurant cu 220 de locuri si terasa (80 locuri), lobby bar, bar la piscina, cocktail bar, piscina interioara si exterioara, centru SPA, sauna, masaj, baie cu aburi, salon de coafura/frizerie, centru medical 24 de ore, sauna, baie de aburi, fitness, casa de schimb valutar si sala de conferinte cu 100 de locuri.


Info parcare: exista parcare langa hotel, nepazita - nu se poate rezerva / garanta din agentie; hotelul nu isi asuma responsabilitatea pentru masinile turistilor.Parcarea este contra cost: 5 euro/masina/zi.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.