Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEXANDROS PALACE


Descriere

Localizare:

Langa muntele Athos se afla frumoasa statiune Tripiti, ce imbina intr-un mic paradis verdele proaspat al vegetatiei, azurul marii si auriul nisipului. Aici se gaseste hotelul Alexandros Palace, caracterizat atat printr-un stil arhitectural traditional, dar si modern, o noua aripa a acestui hotel deschizandu-se in 2009.



Dotari camere:

Toate camerele acestui resort sunt create cu scopul de a face turistii sa se simta ca acasa, camerele stilate fiind refugii perfecte pentru relaxare dupa o zi de plaja sau plimbari. Camerele sunt dotate cu aer conditionat (cu plata), TV, telefon, seif (cu plata), frigider, fierbator de apa pentru ceai sau cafea, uscator de par, balcon sau veranda.



Facilitati hotel:

Restaurant cu vedere la mare si specialitati internationale si grecesti, restaurant a la carte unde tinuta este obligatorie, baruri, plaja privata, piscina exterioara, piscina pentru copii, sala de fitness, teren de tenis, teren de fotbal, teren de volei, tenis de masa, animatie, mini club, internet café, magazine, parcare, spalatorie, inchiriere masini.



www.alexandroshotel-halkidiki.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.